Geavahat diehtočoahkuid geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihka čoaggimii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami. Loga lasi.

x

Verna Lepikkö - "Tilapäisiä muutoksia" valokuvanäyttely

Govva: Verna Lepikkö

Verna Lepikön ”Tilapäisiä muutoksia” -valokuvanäyttely avautuu Kolin luontokeskus Ukossa 28.6.2020. Lepikön näyttely on ensimmäinen Kolin luontokeskus Ukkossa esillä oleva nuorten taidenäyttely. Lepikkö kertoo valokuvillaan tarinoita nuorista ja luonnosta. Lukiolainen innostui jo pienenä tyttönä kuvaamaan ukkinsa kännykän kameralla ja sen jälkeen tarinat ovat vieneet Vernan mukanaan valokuvauksen maailmaan.

Näyttelyllään Verna Lepikkö haluaa herättää jokaisen miettimään omaa luontosuhdettaan, tilapäisyyttään ja luontoon jättämiä muutoksiaan. ”Luonto on jatkuvassa muutoksessa ja kasvussa niin kuin me ihmisetkin. Silti olemme yhtä hetkellisiä luonnolle kuin voikukka kedolle. Ennen pois lakastumista ehdimme teoillamme vaikuttamaan luontoon. Olemme tilapäisiä häiriötekijöitä luonnon elämänkaaressa”, Lepikkö pohtii.

https://www.luontoon.fi/kolinluontokeskus/vieraile

Ylä-kolintie 39, Lieksa, Suomi

Lieksa

Kolin luontokeskus Ukko/ Metsähallitus

Osoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli Puhelin: 0206 39 5654 Sähköposti: ukko(at)metsa.fi https://www.luontoon.fi/kolinluontokeskus

Taiteilija on tavattavissa 28.6. kello 12-13 Kolin luontokeskus Ukossa. Vapaa pääsy. Tervetuloa!