Geavahat diehtočoahkuid geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihka čoaggimii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami. Loga lasi.

x

Mielen kuvia Kuusamosta -valokuvanäyttely

Govva: Kari Varkila

Mielen kuvia Kuusamosta -valokuvanäyttelyssä pääset kokemaan kolmen Kuusamo-opiston valokuvauslinjan suorittaneen valokuvaajan mieliin syöpyneet hetket Kuusamon monipuolisessa luonnossa. Näyttelyn kuvat edustavat tiivistahtisten opiskeluiden aikana ja ohessa koettuja maisemia ja kokemuksia. Lukuvuoden 2021-2022 aikana otetuissa mielen kuvissa esiintyy tuttuja koillismaalaisia maisemia, kansallispuiston eläimiä ja ainutlaatuisia tunnelmia myös vapaammin tulkittuina.

Näyttely on kunnianosoitus kuusamolaisen luonnon kauneudelle ja monimuotoisuudelle. Valokuvien välittämänä toiveena on suurien luontokokonaisuuksien säilyttäminen mahdollisimman koskemattomina tuleville sukupolville.

Näyttelyn valokuvaajat:

Kari Varkila - 65-vuotias helsinkiläis-kuusamolainen valokuvaaja ja mindfulness ohjaaja (CMW). (kari@tietoisestiluonnossa.com)

Jussi Hoppula alias JussiHola. - Luontokuvaaja, jota inspiroivat Kuusamon monimuotoinen luonto, avarat tunturi- ja vaaramaisemat polkuineen ja latuineen. (hoppulajussi@gmail.com)

Pete Niemelä - Espoolainen valokuvauksen harrastaja, ja aktiivinen luonnossa liikkuja. (niemela.pete@gmail.com)

Oulangan kansallispuisto, Liikasenvaarantie 132, 93850 Kuusamo, Suomi

Kuusamo

Oulangan luontokeskus / Metsähallitus

oulanka@metsa.fi Puh. 020 639 6850

Oulangan luontokeskuksen sivut, Oulangan kansallispuisto Facebookissa

Luontokuvat ovat esillä luontokeskuksen ja ravintola Talonpöydän sisätiloissa. Näyttely on maksuton.