Geavahat diehtočoahkuid geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihka čoaggimii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami. Loga lasi.

x

Satu Maahispeikosta - Janette Backman

Govva: Satu Maahispeikosta: Janette Backman.

Satu Maahispeikosta on Janette Backmanin värikäs ja valloittava taidenäyttely pienestä maahispeikosta Tunturi-Lapin luontokeskuksessa 4.9.–27.10.2022. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan pienen Halti-maahispeikon seikkailuihin!

Janette Backman on rovaniemeläinen taidemaalari ja satukirjailija, joka tekee luonnonsuojelutyötä päivätöikseen. Aiheensa maalauksiinsa hän ammentaa Lapin upeasta ja värikkäästä luonnosta. Taiteilija viihtyy vapaa-ajallaan Lumi-huskynsa kanssa metsissä ja tuntureilla retkeillen, vaeltaen ja valokuvaten. Satu maahispeikosta on Backmanin esikoiskirja ja taidenäyttelyn maalaukset ovat kirjan kuvitusta varten maalatut.


The Fairy tale of the tiny gobbling is Janette Backman's colorful and conquering art exhibition at Fell Lapland Visitor Centre between 4th September and 27th October 2022. Free entrance. Welcome to discover the adventures of the tiny gobbling named Halti!

Lisätietoa / Further information: Janette Backman

Tunturi-Lapin luontokeskus

Tunturi-Lapin Luontokeskus, Peuratie 15, 99400 Enontekiö, Suomi

Enontekiö

Metsähallitus, Tunturi-Lapin luontokeskus

Puhelin: 0206 39 7950

Sähköposti: tunturi-lappi(at)metsa.fi

Tunturi-Lapin luontokeskuksen tapahtumat ja näyttelyt →

Näyttelyyn on vapaa pääsy, tervetuloa!